От вулканичните почви на Никарагуа
🍫 Потопете се във вкуса на „Страната на езерата и вулканите“, където кафеените зърна узряват под сянката на тропическите гори.
⛰️ Отгледано на 1100–1400 м в плодородните склонове на Матагалпа, това кафе съчетава традиции, устойчиво земеделие и уникалния характер на вулканичната почва.
☕ Всяка глътка носи нотки на млечен шоколад, карамел и кафява захар – мек, сладък и завладяващ профил, създаден от над 40 000 семейства, които отглеждат кафе с грижа към земята и бъдещето.
🇳🇮 Nicaragua Metagalpa – Ana Café 14
🗺️ Регион: Матагалпа, Никарагуа
⛰️ Надморска височина: 1100–1400 м.
☕ Сорт: Ana Café 14
⚙️ Процес: Мокър
🍫 Вкусови нотки: млечен шоколад, карамел, кафява захар.
Автентичният вкус на Етиопия
☕Всяка чаша от това кафе е пътуване към самото начало – там, където легендата за кафето започва.
🍯Етиопия е известна с богатото си биоразнообразие и уникални сортове арабика, които не виреят никъде другаде.
🇪🇹 Ethiopia Guji
🗺️ Регион: Гуджи, Етиопия
⛰️ Надморска височина: 1950-2200 м.
☕ Сорт: Ethiopian Heirloom
⚙️ Процес: Мокър
🍊 Вкусови нотки: Ярки цитрусови, флорални.
Високопланинско съвършенство от Колумбия
🍫 Открий вкуса на едно от най-престижните specialty кафета в света.
⛰️ Отгледано на над 1 500 м надморска височина в богатите вулканични почви на Анди, нашето колумбийско кафе се отличава с балансиран профил, нежна киселинност и изключителна сладост.
🇨🇴 Colombia Supremo – screen 17/18
🗺️ Регион: Хуила, Колумбия
⛰️ Надморска височина: 1500–1800 м.
☕ Сорт: 100% Арабика (Typica, Caturra).
⚙️ Процес: Мокър
🍎 Вкусови нотки: червена ябълка, млечен шоколад, карамел.


